mandag den 10. november 2014

Simplicity 1366 blusen

Efter at have set og læst om Trines succes med Simplicity 1366 blusen her og her og her som kjole, ja så har jeg da været helt solgt og har nu selv fået fat i det mønster. Jeg ser også julegavepotentiale i den til mindst to personer i familien.
Nu har jeg så lavet en. Og jeg kan sagtens se hvorfor Trine roser den til skyerne. Den har jo et helt perfekte snit. Jeg havde valgt noget stof i Stof 2000 (som jeg ikke kan huske hvad hedder), jeg synes det mindede lidt om Trines sandvaskede viscose. Det ser sådan lidt fløjlsblødt ud, det er sort med lidt shine, men sandheden er at det på indersiden minder lidt om sejldug :-/ Ja det er pænt stift. Men til trods for at den er en kende stiv i betrækket, så er jeg faktisk glad for den. Men jeg er spændt på den næste, den skal nemlig syes i selv samme sandvaskede viscose som Trine har brugt til kjolen, det er allerede købt og vasket. Jeg tænker at den skal blive til en julegave. Jeg er spændt på at se den, jeg tror den bliver skøn.
...den kunne med garanti også blive lækker i Liberty.
 


 

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Det er bestemt en bluse med potentiale. Jeg glæder mig til at se den sandvaskede. Hvor er det en skøn blomstret nederdel du har på på det nederste billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja nederdelen er en halv-sol jeg lavede for nogle år siden. Jeg tror stoffet er Robert Kaufman, og det har holdt så utroligt godt, man skulle tro at det lige var klippet af rullen, til trods for at den har været vasket 100 gange.

   Slet
 2. Hvor er den fin! Det er sjovt, som blogland inspirerer hinanden. Jeg har netop syet den samme bluse - dog ikke fået den blogget endnu. Jeg tror også jeg har det samme sandvaskede viscose - jeg planlægger dog en kjole (clover dress fra Papercut patterns). 1366 er virkelig klædelig og ser ikke "hjemmelavet" ud - I like!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja det er netop det, den ser ikke spor 'hjemmelavet' ud, så jeg tænker at den også er god at give i gave. Jeg er spændt på at se din. Jeg googlede lige Clover dress'en, meget lækkert snit. Den skal nok blive flot i viscosen!

   Slet