torsdag den 20. august 2015

raglan bluse str. 80/86

Der blev en rest tilbage af det Liberty jeg syede bloomers af i går. Og den rest udgør nu skuldrene på denne bluse til Hilde, som er syet efter minikreas raglan T-shirt mønster. Selve blusen er lavet af noget præ-kviltet stof fra Stof og stil.
Jeg er ikke sikker på hvad jeg synes om ribben forneden, det kan godt være jeg klipper den af og laver et ombuk i stedet. Men nu prøver jeg den lige på Hilde når hun kommer hjem fra vuggestue. Ak ja, jeg er ved at køre Hilde ind i vuggestue og det er med blandede følelser. Det er da dejligt at have lidt tid til mig selv. Men jeg har virkelig nydt de ekstra 9 måneders orlov (oven i min barsel), jeg har haft sammen med Hilde. Den har været fyldt med dejlig hverdage, med tid til børnene ...og bloggen :-) Men jeg har dog stadig 2 1/2 uge til mig, børn og blog, inden jeg skal tilbage og have jord under neglene (jeg er jo geolog).
 

 

2 kommentarer:

  1. Halløj! Det er da nogle fede kombinationer både i form af farver/mønstre og også teksturer (siger man det på dansk? Ehhh...). Jeg synes, at ribben forneden passer godt ind her :-) MEN jeg forstår alligevel godt din tvivl - jeg har det selv på samme måde næsten hver gang, jeg har fået lavet en trøje til Bettefisen. MEN jeg synes nu ofte, at det er rart, at de kan slutte lidt 'tæt' til forneden... :-)

    SvarSlet
  2. Sikke en smuk bluse :-)
    Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

    SvarSlet