søndag den 15. maj 2016

sommersæt

Jeg synes de blev så fine, de bloomers jeg lavede på bestilling den anden dag. Så jeg har skaleret mønsteret ned i str. 2-3 år, så de passer Hilde. Og hvad er mere kært til bloomers end en tunika?! Til den har jeg brugt det gratis kjolemønster 'flutter sleeve dress' der ligger her, det kan fint kortes af til en tunika. 
Jeg har brugt det mønster før til en kjole til Hilde, og jeg er simpelthen så glad for den. Og den er også ret sjov at sy. Som tidligere nævnt, har jeg ændret ærmerne så de ikke buer, så kan de nemmere lægges op, det ville jeg hellere frem for at afslutte med kantebånd.
Jeg har efterfølgende syet en kjole og en tunika, ud fra samme mønster, til min 'kunde' i min lille sy-på-bestilling-butik (aka Hildes pædagog) :-) Og her en kjole og en tunika syet til en pige på næsten fem år:

Tunikaen fik også et par smockede bukser med, syet efter EG elasikbuksemønster (tegnet op til en str. 4-5 år)4 kommentarer:

 1. De der bloomers er helt vildt fine! Jeg er vild med at der ikke er elastik hele vejen rundt ved benet :)

  SvarSlet
 2. Så fint 😍 hvor er mønsteret til bloomers og tunikaen fra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Mønsteret til Tunikaen ligger gratis på nettet, jeg linker til det i teksten ovenover. Det gratis mønster ligger dog kun i str. 4 år, men det er forholdsvis let at rette til, det skal bare passe i længden og elastikken i halsen skal bare klippes så den passer. Jeg har desværre ikke et link til de her Bloomers. Men grundformen som jeg har brugt er Elastikbukser fra Elsebeth Gynthers bog "børnetøj du selv kan sy 0-4 år" og så har jeg bare klippet dem til korte bukser, og sat elastik i halvdelen af hvert bukseben. Giver det mening? Ellers spørg bare igen :-)

   Slet
 3. Mange tak hvor er du sød 🙏😘

  SvarSlet