søndag den 24. august 2014

Bukse spam

Jeg har gjort det igen. Lavet et par bukser. Til Hilde. De her er jeg faktisk blevet rigtig glad for. Og så passer de til det meste af hendes garderobe. Jeg har brugt Onion 20022, som jeg har skaleret ned i en str. 74, den mindste størrelse på mønsterarket er 92. Og så har jeg tilsat lommer og tittekant. Tittekanten har jeg selv lavet ved at sy en snor ind i et blomstret kantebånd. Stoffet er det blødeste baby fløjl fra Stof og stil. Farven snyder (og varierer) på billederne. Hvorfor er det så svært at fange farven lilla? Bukserne har vel i virkeligheden en farve et sted mellem de første og det sidste foto.
 
Snor og kantebånd til at lave tittekant/pipingbånd af
 

7 kommentarer:

 1. De er altså bare virkelig flotte! Super fint med tittekanten ned ad buksebenet. Er det ikke svært at lave kanten selv af skråbånd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og nej det er ikke spor svært at lave tittekant selv. Man folder bare 'flapperne' ud på kantebåndet, sådan så det kun er foldet en gang på midten. I den fold lægger man en snor. Og så er det bare derud ad med en stikning relativt tæt op ad snoren :-) Det tager bare ekstra 5 min. i et sy projekt, i forhold til at købe færdiglavet tittekant.

   Slet
  2. Smart! Endnu en ting til min liste af "det må jeg liiiige prøve" :)

   Slet
 2. Jeg er vild med det mønster! Og sikke da en god ide at markere sømmen med et kantebånd og så buksen i ensfarvet stof :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret fedt at have et par 'rolige' bukser der passer til alle de blomstrede og spraglede bluser :-)

   Slet