torsdag den 1. januar 2015

Elsebeth Gynthers bluse med skrålukning

Jeg fik Elsebeth Gynthers bog "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år" i julegave. Og hvor skal man så lige starte. Jeg vil jo gerne lave det hele. Jeg har lagt ud med en nem sag, blusen med skrålukning, i en temmelig 'frisk' udgave bestående af 3 forskellige Hilco stoffer. Den er syet i str. 1 år.
 

 

5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin :-) Jeg er vild med sammensætningen - spraglet og alligevel matcher det perfekt :-) Jeg har også bogen. Har især lavet sommerhatten - den er rigtig god, og nem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg var inde på din blog og finde en af dine solhatte, SÅ fin. Godt at vide at den også er god - og nem ;-) Sådan en må jeg lave til sommer.

   Slet
 2. Hold nu lige op - den er bare blevet TOTALT groovy! Skønne farve- og mønsterkombinationer :-) Glæder mig til at se dine kommende EG-kreationer - hun er (var) GURU! Er selv stor fan! KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en skøn kommentar, tak :-) Det var faktisk en skjorte du satte på din blog i sommers, som var med til at få mine øjne op for EG :-)

   Slet
  2. Den kommentar er totalt velfortjent :-) Hey, hvor fedt at høre mht. min sommerskjorte til Bettefisen - og ja, EG styrer for vildt! Jeg tror da lige, at jeg skal have din blog tilføjet i min inspirationsliste - så husker jeg bedre selv at tjekke for opdateringer ;-)
   Vi blogges ved! KH L

   Slet