søndag den 18. januar 2015

Hildes 1 års fødselsdag

I går fejrede vi Hildes første fødselsdag. Jeg har længe sukket over de flotte ranker Pia fra Mum22boys laver, så det ville jeg prøve at gøre efter. Og jeg skal da ellers lige love for at de bidrog til et fint og festligt look. Jeg holdt mig til farverne grøn, lyserød, gul og orange. De runde ranker har jeg lavet med en udstikker til papir, som jeg har købt i Panduro. Dukkevognene har jeg skitseret efter den smukke Moover dukkevogn, som Hilde fik til jul.
Servietterne er foldet efter denne blomsterserviet DIY, men ha ha jeg havde ikke lige forudset at når man laver dem i grøn, så kommer de til at ligne salathoveder ;-) Men pyt, stadig festligt.
Jeg er ikke en erfaren kage-bager, så jeg fandt 2 opskrifter på boligliv, som ikke virkede alt for vanskelige. En jordbærmousse lagkage og nogle banan-chokolade muffins, både børne- og voksenvenligt. Flødeskummen fik jeg lyserød med farve.
Jeg fik også syet en lille bitte halv-sol nederdel til Hilde efter Møgungens beregner. Hilde går efterhånden mere end hun kravler, så nu kan hun have nederdel på, uden at kravle ud af den. Stoffet er fra Stof og stil. Vesten som hun har på, på det sidste billede, har min mor strikket i det lækre Isager uld. Opskriften er fra bogen "All you knit is love", og så har hun lavet små benvarmere til, perfekt til januar.
 

 
 
 

3 kommentarer:

  1. Så flott fødselsdagspyntet stue - og fint skjørt.

    SvarSlet
  2. TILLYKKE!!!! Håber I havde en vidunderlig dag - hold da ferie, hvor du er gået til den på alle leder og kanter. Det ser bare SÅ flot ud! Fantastisk pynt (jeg har også kigget på Pias hjemmelavede uroer med stor beundring) - og vidunderligt skørt på den smukke fødselar :-) KH L

    SvarSlet
  3. Ih hvor fint - ville næsten ønske, at jeg havde små børn, så jeg kunne lave sådan noget fødselsdagspynt til dem.

    SvarSlet