torsdag den 3. september 2015

To-do/Ta-da #1: Posebukser til Hilde

Første projekt fra To-do listen blev disse lilla babyfløjlsbukser, str. 2 år, til Hilde.
Jeg fik lyst til at prøve et buksemønster jeg ikke har prøvet før, og det blev Elsebeth Gynthers "elastikbukser". Jeg googlede "Elsebeth Gynther elastikbukser", og der kom så mange fine frem.
 Rigtigt dejligt mønster med god pasform. Jeg ville bare have dem helt enkle, uden for meget hurlumhej, jeg har planer om at de skal kunne bruges til den blomstrede tunika som også står på to-do listen. Jeg har dog syet et lille zig zag bånd på for neden. Og skulle man lige sætte en finger på noget i den sammenhæng, så kunne det nok være at jeg næste gang skulle bruge en tråd der matcher zig zag båndet (og ikke buksen), jeg gaaad bare ikke lige skifte (det gider jeg næste gang).
 

 

13 kommentarer:

 1. Det er da blevet et super fint resultat :-)

  SvarSlet
 2. Så fine. Man kan ligefrem se på billedet, hvor dejligt det må være for den lille, at have dem på :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. De er bare skønne! Dejlig farve og fin detalje med zigzag-båndet og DEN FARVEDE TRÅD ;-)))) Det er et super godt mønster, som man virkelig kan variere efter behov og humør. Jeg har faktisk lige uddybet ovre 'hos mig selv' efter din kommentar ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg tror også jeg prøver med lommer næste gang :-)

   Slet
 4. Jeg synes ikke det gør noget at du ikke skiftede tråd. Og ih hvor jeg kender det - sådan har jeg det med at skifte tråd på min overlocker:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, skifte tråd på overlockeren. Oh rædsel. Jeg plejer gerne at finde stof der matcher min brune tråd ;-)

   Slet
 5. :o) skønne bukser.. tror jeg må prøve det mønster.. :o) jeg synes heller ikke at trådfarven gør noget.. jeg kunne have fundet på nøjagtig det samme

  SvarSlet
 6. Sikke et par dejlige bukser, jeg er vild med zig-zag båndet :-)) Jeg har rigtig god erfaring med det mønster og bruger faktisk ikke andet til min datter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-))) Og ja jeg har også været inde og kigge på nogle af dine, SÅ skønne!

   Slet
  2. Jeg har syet et par bukser her til eftermiddag og inspireret af din fine detalje med bånd, fandt jeg strygestof frem - indlægget er netop lagt på bloggen. Tak for inspirationen :-D

   Slet