tirsdag den 29. september 2015

To-do/Ta-da #4: lille quiltet jakke

Et af punkterne på min To-do liste var en frakke str. 2 år til Hilde, men i min søgen efter et lækkert frakke mønster, faldt jeg også over denne søde hætte jakke fra Burda. Jeg har syet den i en færdig quiltet denim fra Stof og Stil og så har jeg brugt Liberty til foer. Den er kantet med kantbånd i farven støvet rød. Og her hos Made by Madvig fik jeg løst gåden om hvordan man laver pæne skarpe hjørner med kantbåndet. Tusind tak! :-)
Jeg har lavet lidt om på formen og længden af ærmerne, så de egner sig til at få et opsmøg. Jeg har også valgt at knappe den anderledes. I følge opskriften skulle der sidde fire knapper, som lukkes med knaphul. Jeg kan godt lide trense lukning til den her slags jakker, så det har jeg brugt. 
Jeg er godt tilfreds, jeg synes den er blevet ret sød og den fungerer fint som både overgangs- og sommerjakke.

20 kommentarer:

 1. Hold op, hvor er den bare fuldstændig bedårende!! Eihh, jeg er vild med den! :-)) Der har du virkelig været på quilte-arbejde... Jeg synes du har ændret mønstret på en virkelig fin måde med trense lukningerne og så er valget af stof skønt, det fungerer så fint sammen.
  Den får 10 stjerner ;-))
  Dejligt du kunne bruge det med kantbånd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og så skal jeg lige lande igen :-D Tusind tak for de søde ord. Dog kan jeg ikke tage æren for selve quilte arbejdet, stoffet var allerede quiltet da jeg købte det. Jeg har engang quiltet en grydelap, det var rigeligt!

   Slet
 2. Hvor er en bare så smukt udført og hvor ville jeg ønske at jeg havde en fin pige at give sådan en jakke på....sammensætningen af stoffer og detaljerne er fantastiske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak :-) Jeg sidder faktisk lige og arbejder på en drenget udgave, så må vi se hvordan det går.

   Slet
 3. Den er virkelig fin.
  Jeg er helt vild med den :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot! Jeg er helt vild med de ændringer du har lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Ja den blev overraskende vellykket ;-)

   Slet
 5. Den er helt vildt gennemført og flot! Heldige pige, der får lov at gå med den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Jeg ville ønske Hilde kunne høre det. Jeg har haft prøvet den på hende flere gange undervejs, og nu vil hun overhoved ikke høre tale om at have den på. Det må vi lige arbejde med, Hilde og jeg, for på det skal den altså! ;-)

   Slet
 6. Hvor er den bare sød
  Kh Christina

  SvarSlet
 7. Hvor er den sød, man kan tydeligt se du kan dit håndværk.

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare en flot jakke du har fået syet, den skal hun nok blive glad for

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laila, og det håber jeg hun bliver, ellers må jeg nøjes med at være det ;-)

   Slet
 9. Jeg har lige fundet din blog, fordi du også deltager i kidsmonth og hvor er jeg dog glad for det. Sikke nogle fine ting du laver, og WAUW en skøn og super sød jakke du har lavet! Sådan en må jeg også bare sy til min lille niece. Og tak for fiffet med kantbåndet, det har også været en hovedpine hos mig mange gange :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, jeg glæder mig til at følge med ovre hos dig :-)

   Slet