fredag den 8. januar 2016

beanies og bluser

Alle tre børn har fået nye raglan bluser (minikrea mønster) og matchende beanies til (efter denne DIY). Det var en del af deres julegave.
Alt stoffet jeg har syet af, er fra FarbricRoad. Der finder man et skønt udvalg af jersey stoffer! Og jeg har heldigvis til flere projekter liggende :-)

Ivar fik det sæt med tigere på, blusen er syet i str. 5.Aslak fik det med rummet. Blusen er syet i str. 8. Jeg blev skudt i stoffet, efter at have set det syet op på bloggen Savværksvej. Jeg var vild med rumstoffet og Aslak var vild med det sorte stjernestof som var brugt til ærmerne, så vores endte med at blive ret magen til Lises. Aslaks bluse har efterfølgende fået rib i ærmerne, da ærmerne viste sig at være for korte. Men egentlig kan jeg bedre lide dem sådan. Til halsen har jeg brugt jersey skråbånd istedet for rib, det fungerer fint. Jeg trækker i skråbåndet (ikke i blusen) mens jeg syer det på. Det har jeg brugt til dem alle tre.

Aslak annoncerede iøvrigt i dag, at han har fået en (ny) tøjstil! Og den skal bestå af gråt, sort og hvidt. Så der var jeg godt nok heldig med den her.


Hildes sæt er syet i det sødeste 'bambi' stof. Åh hendes øjne strålede da hun så det. Hendes er syet i str. 2 år.3 kommentarer:

  1. Børnene var heldige med gode sæt i julegave, og du var heldig med at ramme plet :-)

    SvarSlet