onsdag den 13. januar 2016

Leopard-bluse med flæser

Inspireret af Marmars kollektion med leopard og flæser, har jeg selv været i gang med at eksperimentere lidt med flæser i jersey. Rundt omkring i blogland kan man finde mange fine DIY på flæser. Jeg har lavet mine efter fold-princippet, hvor man hele tiden folder stoffet (se sidste foto), frem for at bruge rynketråd.
Jeg har sat to flæser på hver skulder. Og eftersom at jeg har lagt stoffet dobbelt (for at få en pæn kant på flæsen, så den ikke ruller), ja så er det blevet til pænt meget flæse både i volumen og i vægt. Håber de små skuldre kan bære det ;-) Næste gang nøjes jeg nok med én flæse på hver skulder.
Bluse mønsteret jeg har brugt er Minikreas raglan mønster. Den er syet i str. 2 år. Stoffet er fra FabricRoad.2 kommentarer:

 1. Iiiihhhh en skøn bluse. Og hvor fint at du sætter flæser på en bluse med ralang ærmer, jeg har kun prøvet på en med påsat ærmer :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Det er sjovt at du lige nævner det med at jeg har brugt et mønster med raglan ærmer. Jeg ejer ikke et mønster med påsatte ærmer, hvilket jeg umiddelbart ville have foretrukket til formålet. Så jeg sad faktisk længe og grublede over hvor og hvordan jeg skulle bære mig ad med at sætte flæser på :-)

   Slet