mandag den 7. juli 2014

Boys month #1: Vikingebukser til Ivar

Så røg der endnu et par Onion 20022 bukser gennem maskinen, tilsat tittekant og lommer, for det duer ikke med bukser uden lommer når man er fire! Jeg købte stoffet med vikingerne (Michael Miller) for et par år siden, så jeg var lidt usikker på om Ivar nu ville synes at det er lidt for babyagtigt. Men stoffet er godkendt. Til gengæld synes han ikke godt om længden af buksebenene, de rør nemlig fødderne, aaargh. Han er vist blevet vant til at garderoben efterhånden stumper lidt, håber han kan omvendes.
 
Onion 20022 bukser med lommer
En ny og krøllet Onion 20022 buks til Ivar 

11 kommentarer:

 1. Flotte bukser. Du er flink med pipingbåndene :)

  SvarSlet
 2. Ja jeg har vist en svaghed for piping ;-) Hvis jeg kan klemme et pipingbånd ind i en sammensyning så gør jeg det gerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se det gør jeg også (ofte). Men lige på 20022 forsøger jeg at lade være. Så mange at de 20022 jeg har syet har fået slidt titten i stykker på knæet - altså lige der hvor titten krydser knæet. Så træls at et par bukser som ellers er fine, bliver slidt i stykker lige der! Har længe haft planer om at ændre forløbet på buen, så den ikke kryder lige ved knæet - måske jeg når det engang....
   Og så er dine vikinge bukser ellers super seje - MED tit!!!!!

   Slet
  2. Tak :-) Der er måske alligevel noget om det, når Ivar synes at bukserne er for lange. Mine bliver nemlig altid slidt 'inden for buen'. Jeg tror at samtlige 20022 før eller senere er gået ned med hul på knæene i babyfløjlen (den holder ikke til mange ture på knæ). Og jeg bruger det stadig, hmm. Jeg burde måske overveje et mere slidstærkt materiale i takt med at børnene vokser.

   Slet
 3. Det er et par virkelig flotte bukser, du er god til at sammensætte farverne :-)
  I mine øjne er de perfekte til en fire årig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Mette :-) ...men han når sikkert også at blive fem inden de stumper tilstrækkeligt ;-)

   Slet
 4. Hvor er de bare FEDE og totalt gennemførte :-))))) Lækre stoffer og smukke detaljer ;-)

  SvarSlet
 5. De er virklig fine!
  Jeg tror jeg skal prøve at lave den slags lommer også :)

  SvarSlet