tirsdag den 22. juli 2014

jerseykjole

Så voksede Hilde lige ud af alt sit str. 68 sommertøj lige inden ferien. Nu hedder det så str. 74. Og jeg får travlt med at sy lidt inden turen går sydpå lige om lidt. Hun ender helt sikkert i bar mave og ble, men det skal ikke hedde sig at Hilde ikke har haft et par fine sommerkjoler med på ferien! Jeg har i årevis sukket over babytøjet i pigesektionen og nu er turen kommet til mig: første sommer med en datter-baby, så jeg vil gerne give den lidt gas :-)
Stoffet fandt jeg hos Malika og Rosa, og jeg har brugt Minikreas mønster på raglan T-shirts (der medfølger en variation over mønsteret på denne kortærmet kjole). Jeg synes den er blevet lidt stor oppe omkring skulder og hals, men det giver så lidt ekstra luft i varmen, så det går nok. Men jeg kunne godt tænke mig at prøve amerikansk halslukning på næste kjole-projekt.
I dag gik jeg på jagt efter et par underbukser til at have under kjolen (da den sidder oppe under armene det meste af tiden), jeg synes det er for varmt med body, men det er da ikke til at opdrive underbukser til baby nogen steder, eller hvad!? 
 


 
 
 

3 kommentarer:

 1. Den er super super fin! :) Hvad med at sy nogle bloomers til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det ville være virkelig fint med bloomers. Og hvis jeg får tid tror jeg også at det er det jeg gør. Jeg fandt dog imidlertid et par alm. babyunderbukser i Baby Sam, men de havde også kun det ene par.

   Slet
 2. Hvor er den flot og sammen med solhatten er hun da bare klar til ferie :-)

  SvarSlet