onsdag den 30. juli 2014

Babyunderbukser

Så er Hildes feriegarderobe på plads! Efter de sidste mange dage herhjemme med 28 grader, har jeg indset at det hun behøver på Malta er underbukser - og ikke så meget andet. Jeg har syet underbukserne efter et par basic hvide underbukser jeg fandt i Baby Sam, efter en del søgen. De har ikke helt samme lækre 70'er snit som Arlianas, men de er blevet fine nok synes jeg (og jeg har ikke kunne nå at fremskaffe mønstret på de lækre stribede). Måske kunne de forbedres ved at lave ribben til benene lidt mindre, hvis jeg når et par mere vil jeg prøve det.


8 kommentarer:

 1. Hvor ER de bare nuttede :-)))
  Jeg stod faktisk på vores lokale bibliotek den anden dag og kiggede i Elsebeth Gynter bogen (men faldt altså ikke lige over det her mønster), så mon du har prøvet biblio?
  Rigtig god ferie :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)))
   Og nej jeg har ikke prøvet biblioteket, jeg er i det hele tage vildt dårlig til at bruge biblioteket. Og når jeg endelig gør det, glemmer jeg at aflevere bøgerne. Men for pokker, det må jeg lave om på! Og tak for tippet.

   Slet
 2. Nøøøj, hvor er de bare totalt groovy og super-søde på samme tid :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)) og de bestod sommerferie-testen, meget brugbare!

   Slet
 3. Faldt lige over det her mønster hos Ottobre og kom til at tænke på dig :-D
  http://www.ottobredesign.com/fi/kaavat/pdf/Baby_Undies.pdf

  SvarSlet
  Svar
  1. YES! Det er jo lige sådan nogle. Tusind tak for at du tænkte på mig. Dem skal Hilde vimse (eller vralte) rundt i næste sommer :-D

   Slet