søndag den 15. februar 2015

Elsebeth Gynther hjelm

...tilsat kaninører a la Smilerynkers fine kanindukke. EG hjelmen er syet af brun babyfløjl og japansk Kokkastof (jeg elsker det Kokka) og stjernestoffet på indersiden er fra Sof2000.
Drengene synes ikke det var passende, hvis ikke også Hilde var klædt ud til fastelavn i dag. Jeg har prøvet at finde på noget, som også kan bruges efterfølgende. Så hun blev en cirkus kanin ...eller noget ;-)
Til hjelmen har jeg lavet en kort kjole i harlequintern og jeg har syet en lille krave til, igen a la kanindukken set hos Smilerynker. Nederst på kjoleærmerne har jeg syet smock, det har jeg aldrig prøvet før, men det blev rigtig godt synes jeg. Ærmet sidder til, uden at stramme, også når ærmerne bliver trukket op. Pænere ville det måske nok blive, hvis man syede i noget stof, hvor man kunne finde en matchende tråd, det er jo lidt svært i en gang sort-hvid harlequintern.
2 kommentarer:

  1. Hold nu op et SKØNT kostume :-))))) Det er for kært - og jeg tror, at EG ville have elsket denne kreative og groovy fortolkning af hendes hjelmmønster :-)))) KH L

    SvarSlet