tirsdag den 10. februar 2015

Vingekjole

...eller "kjole # 21" i den japanske sybog. Lige siden jeg første gang så vingekjolen i blogland, har jeg elsket den. Den var egentlig årsagen til at jeg købte japanerbogen. Modsat den første kjole som jeg syede fra bogen, så var den her lidt mere kompliceret, synes jeg. Jeg fik nogle a-ha oplevelser undervejs og jeg fik også sprættet lidt op. Og så er der det der indlæg på bagsiden, som skal syes i hånden. Det holder hverken mit temperament eller mine evner til. Så jeg har altså gjort det på maskinen, og det er ikke blevet helt perfekt, men det er blevet fint nok synes jeg. Jeg har lagt et foto ind af hvordan jeg har løst bagsiden, problemet er bare lidt at holde styr på bagsiden (trods nåle), mens jeg syr fra forsiden. Jeg har tænkt mig at lave flere af dem, så jeg finder måske en bedre teknik han ad vejen. Hvordan mon andre gør?
Jeg har syet den i den klassiske Liberty Capel, købt hos Betty P.
Og så skal jeg ellers love for at jeg er på forkanten med sommergarderoben i år :-)
 


 

5 kommentarer:

 1. Jeg knuselsker også bare den kjole! Og det gør min datter heldigvis også :-) Jeg har lige været på sykursus hos Marapytta hvor Line lærte mig at sy den på en lidt mere detalje-sikker måde end i bogen. Det kan virkelig anbefales :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Og lur mig om ikke jeg har et gavekort til fredagsfix liggende :-D

   Slet
  2. Hvor fedt - god fornøjelse, siger jeg bare :-) Jeg forberedte derhjemme fra med at klippe stoffet og lave rynkene og ærme-oplægningen så jeg ikke skulle bruge den dyrebare tid på det. Man bliver så dejligt inspireret sammen med Line :-)

   Slet
 2. Nøøøj, hvor er den skøn!! Og sikke et 'pille'-arbejde - forstår godt at både kompetencer (with all due respect!) og tålmodigheden blev sat på prøve der... Det er nu fint med a-ha oplevelser under vejs; så lærer man sgu noget - også selvom det er SÅÅÅÅ belastende at sprætte op!

  Resultatet er i alle fald super flot! :-))) KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg tager en tilsvarende med på sykursus, så kommer den forhåbentlig til at sidde lige i skabet!

   Slet