torsdag den 19. februar 2015

solhat

Solen skinnede så smukt i går formiddags, så jeg fik lyst til at prøve at lave en Elsebeth Gynther solhat. Jeg målte Hilde til at være 46 cm omkring hovedet, så jeg lavede den mindste størrelse i bogen, str. 48. Der er immervæk lidt tid til den kan bruges. Men den er skisme blevet for lille, eller det vil sige at den passer kun lige præcis. Det er lidt surt, den er jo svær at gøre større. Jeg vil prøve at sy nummeret større med uhørt præcision, så må jeg se hvordan den falder ud.  
Den er måske også blevet en smule 'sydvest-agtig', måske er det den gule farve der skaber associationen. Yderstoffet er Kokka.
Og så var det virkelig godt at jeg syede bindebånd i ;-)
 
 

3 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet mega-fin! :-) SÅÅÅÅ ærgerligt med størrelsen - det er næsten lige så irriterende (hvis ikke mere!) end at skulle sprætte op!!!!! ;-)
  Jeg har også altid selv haft lidt bøvl med størrelserne på de solhatte. Troede at det var mig, der var noget galt med...tit har jeg inden fastsyning af skyggen, måtte klippe hullet i midten større og så fifle lidt med selve toppen...det har som regel været noget værre roderi. Men når det så endelig er lykkedes, ja, så har hattene godt nok bare været et totalt hit! :-) Hvis du knækker koden, så del gerne her på bloggen!
  KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv om det måske ikke lyder pænt, så er jeg glad for at det ikke kun er mig det sker for ;-) I dag klipper jeg til en ny i størrelsen større. Så må vi se. Jeg skal nok rapportere om udfaldet :-D

   Slet
  2. HAHAHA! Det er helt ok; jeg har det jo selv på samme måde - er faktisk lidt lettet over, at det ikke bare er mig, der er blevet helt gak gak uanset hvor nøjagtig jeg er med det mønster!!! Det blev da et monster-godt resultat i øvrigt kan jeg se andetsteds på din blog :-) Godt gået!

   Slet