mandag den 19. maj 2014

Onion 20022 Posebukser

Jeg er ret glad for Onions posebuks mønster 20022, og jeg har gennem tiden fået syet nogle stykker. Og med pipingbånd mellem de to stoffer bliver de lige løftet et niveau. Det er efterhånden en udfordring at sy til min søn på 6. Så han får selv lov at vælge stof, derfor Batman- og safaribukser. De sidstnævnte er fra hans 'Løvernes konge' periode. Og så har jeg sat lommer på dem, der skal jo være et sted til al det skidt og ragelse man møder på sin vej.

Onion 20022 posebuks med pipingOnion 20022 posebuks med piping


Onion 20022 posebuks med pipingOnion 20022 posebuks med piping


Onion 20022 posebuks med pipingOnion 20022 posebuks med piping


Onion 20022 posebuks med piping og lommerOnion 20022 posebuks med piping og lommer


Onion 20022 posebuks med pipingOnion 20022 posebuks med piping

4 kommentarer:

 1. Hold op hvor er de seje Kate :-D Og hvor har du syet mange!!! Skønne stoffer til en dreng på 6 år - jeg er selv helt vild med stoffet med elefanter, det er så smukt synes jeg.
  Tak for skøn inspiration :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var en meget fin aller første kommentar at få på min blog :-)

   Slet
 2. Hej!
  Super flotte bukser allesammen. Kan se det kun er kreativiteten der sætter grænser.
  Jeg har ikke syet i mange år, så vil gerne lige høre den umiddelbare vurdering af sværhedsgraden?
  Hvor meget stof køber du, når du mikser ensfarvet og mønstret? Og hvor mange cm pipingbånd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg synes helt klart det er et buksemønster der er til at gå til. Det er Onion der laver det, og det er ret godt forklaret. Er du vant til at sy piping? Jeg brugte i starten Laralils DIY på sengesæt med piping, til at lure teknikken af med først at sy pipingbåndet fast på det ene stykke stof og dernæst sy de to stykker stof sammen (med piping i midten), ved at sy oven i den forrige stikning (det har hun forklaret bedre). Så bliver det snorlige ;-) Mht stofforbrug, så er det jo højden på bukserne der tæller, så jeg ville gå efter det der står i vejledningen. Dvs mellem 70-90 cm af det mønstrede, såvel som det ensfarvede, alt afhængig af hvilken størrelse du skal sy. Hvis du køber 2 meter piping, så skulle der være rigeligt. Ofte sælges de i 5 meter pakker. God fornøjelse :-)

   Slet