mandag den 1. juni 2015

Vingekjole II

Jeg har fået vækket denne vingekjole til live, efter lang tids dvale. Det var det med bagsiden, som jeg har bøvlet med før. Jeg havde kjolen her med, næsten færdigsyet, til mit seneste fredagsfix hos Marapytta (Line). For jeg ved hun har en smart måde at sy den på. Problemet var så bare at jeg var nået al for langt ud af en 'gal' tangent, til at kunne bruge Lines smarte tricks. Så i går aftes fandt jeg kjolen frem igen og syede foeret i HÅNDEN, som den japanske sybog foreskriver. Det er ellers ikke lige mig, det der med håndsting. Men det gik over al forventning på bagsiden, man kunne slet ikke se mine sting. Det kunne man så til gengæld godt på forsiden, fandt jeg ud af da jeg var nået hele vejen rundt med mine håndsting. Store fede sting. Men så valgte jeg at bruge dem som ri-sting, som holdt foeret på plads, og som jeg kunne pille op, efter jeg havde syet rundt med maskinen. Det blev faktisk okay fint :-) Men stadig noget bøvlet.
Kjolen er syet i str. 90, men jeg har lagt den lidt ekstra op, så kan Hilde passe den med det samme. Der røg også en sommerhat, Marapytta style, med i processen.
  

5 kommentarer:

 1. Hvor er hun fin :-) klædt på til en varm sommerdag

  SvarSlet
 2. Ja og vi venter stadig, på den varme sommerdag! Og tak :-)

  SvarSlet
 3. Lækre modeller, både kjole, hat og barn.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 4. Hold da lige maude for et SKØNT og tøset sommersæt - hvor er det kært og rafineret på samme tid! Og sikke da et arbejde for dig, hva'? Men det ser ud til, at det har været alt 'bøvlet' værd! KH L

  SvarSlet