tirsdag den 30. juni 2015

En flæsenederdel (?)

Jeg har lavet mig selv en nederdel, som jeg tror bliver meget anvendelig her til sommer. Hedder det mon en flæsenederdel, eller? Virker stoffet bekendt? Sikkert, ellers kan man stifte bekendtskab med det både her og her ;-) Jeg kan bare så godt lide det.
Jeg havde ikke noget mønster på denne nederdel. Derfor har jeg skrevet målene og fremgangsmåden ned, hvis jeg nu skulle få lyst til at lave en mere. Jeg har taget et foto af mine noter, så kan andre måske bruge dem. Målene passer til mig 167 cm høj og en M/L i taljen, men man kan jo nemt justere på både længde og bredde.
Nu hvor jeg ser billederne, så ser jeg også at nederdelen er blevet en kende krøllet, men jeg havde nu også haft den på hele dagen. Den er super skøn at have på. Og nu bliver vejret endelig sådan at man kan smide strømperne :-D
 


 
 
 

7 kommentarer:

 1. Rigtig sød :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot - og nu er det jo endelig blevet vejr til bare ben :-) Tak fordi du deler opskriften -
  Jeg skal selv have forsøgt mig med en nederdel inden længe, så kigger jeg forbi her :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og du skal være velkommen forbi :-))) Jeg glæder mig til at se hvad du finder på. Jeg sidder iøvrigt netop nu og syr på et par Ottobre undies, som du sendte mig linket på sidste sommer, jeg tror de bliver gode :-)

   Slet
 3. Hola! Hvor er den bare super flot og dejligt femini :-) Og så ser den hamrende behagelig ud :-) Sødt af dig at dele mønstret; kunne godt tænkes at jeg engang i fremtiden vil forsøge mig med denne. Mit nuværende nederdeleprojekt består af et par gamle militærbukser, der skal laves til en nederdel...langt fra så avanceret som din ;-)))) Tak for dine søde ord 'hos mig' :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I mine øre lyder det avanceret at lave bukser om til nederdel! Sådan noget har jeg svært ved.
   Og sagde du 'behagelig', det kan jeg love dig for at den er ;-) Jeg har haft den rigtig meget på siden jeg lavede den. Jeg overvejer kraftigt om jeg skal lave en til i en anden Liberty. Jeg kan vist lige nøjes med 1 meter stof, så selv om Liberty er dyrt, så er det ikke så galt for en nederdel der bliver brugt flittigt :-)

   Slet
  2. Hehehe...det er altså heller ikke så nemt, som jeg lige havde antaget (suk!)...og nu ligger den bare sådan lidt halvfærdig inde i syværelset, fordi jeg (for en stund!) har mistet gejsten! Ufff...

   Er ret hup på at prøve dit mønster her, og det er da en god investering, som du skriver, når du har brugt den så meget :-)

   Slet