mandag den 1. februar 2016

Fastelavnskostume: klovn

Hilde skal være klovn til fastelavn i år. 
Når jeg syr noget, så kan jeg godt lide tanken om, at det kan bruges mere end bare en enkelt gang. Hilde er for lille endnu til klæd-ud lege, så jeg ville gerne lave et kostume, som kan bruges til hverdag også. Og det synes jeg faktisk at det (meste af) det her kan :-)
Jeg har syet en tunika efter Onion 20022 mønsteret. Stoffet er fra Stof 2000. Harlequin-kraven er en der sidder løst ud over tunikaen og der er elastik i halsen (så ingen bliver kvalt). Som underdel har jeg lavet et tylskørt (det var sjovt). Jeg har brugt denne DIY som inspiration. Jeg har brugt 4 meter tyl til en str. 2 år, så der er godt med strut i når det kommer på. Hun gider heldigvis godt have det på, det ved man aldrig med Hilde. Hatten der i mod, gider hun ikke! Jeg overvejede om jeg skulle lave en miniature hat, som kan klistres på et hårspænde (så opdager hun den måske ikke), jeg overvejer stadig... Den er i øvrigt lavet af filt, kantbånd og pon pon'er fra Tiger.

Jeg mangler virkelig lys i min stue-lejlighed når jeg skal tage billeder! Kan man mon bruge en arbejdslampe (sådan en med flere hundrede watt?), eller vil den bare kaste de største skygger i verden. Måske hvis man har to? Nogle der har gode råd i den boldgade?


1 kommentar:

  1. Hvor er det et skønt og farverigt kostume! :-)
    Har desværre ingen tips til div. fotobelysninger - jeg er totalt amatør på det område, hvilket også er tydeligt fra min egen blog :-///

    SvarSlet