fredag den 3. juli 2015

baby underbukser

Sidste sommer sendte Mette (fra made by Madvig) mig et link til et Ottobre mønster på babyunderbukser, noget som jeg selv havde haft rigtigt svært ved at finde. Så tak igen :-) Mønsteret ligger gratis her. De er super søde og perfekte når det er for varmt til body. Jeg har syet dem i str. 80. Der står ikke hvor lang man skal klippe ribben til benene. På de stribede klippede jeg ribben 29 cm lang, på de prikkede 27 cm, jeg kunne vist sagtens have nøjes med 25, jeg tror det vil se pænere ud med en mindre rib!
Og så gjorde jeg lige det, som jeg ellers altid er meget omhyggelig med IKKE at gøre, jeg fik klippet skævt i forhold til mønsteret på de stribede. Tsk tsk. Så jeg skyndte mig at lave et par med prikker for at rette op på selvværdet ;-) Man ser det nu ikke rigtigt, når først de kommer på.
 


 

6 kommentarer:

 1. Hvor er de seje og ret så retro :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja der er ikke noget som sådan et par underbukser man kan trække op under armene :-D

   Slet
 2. De er da blevet totalt fede! :-) Åh ja, det er typisk det der med at klippe skævt i forhold til mønstret på stoffet - been there, done that, bought the t-shirt! (suk!)...nogle gange er det altså bare meget svært. Fx kan sådan noget som striber faktisk være skævt trykket i forhold til ægkanten. What to do? Klippe efter ægkanten eller efter striberne...? Nuvel, synes du er sluppet godt fra det, og jeg kan godt lide din 'give mig selv selvtillid' ved lige at køre et par med prikker igennem maskinen bagefter. Det er god værkstedshumor :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tænk, det synes jeg også jeg har oplevet. Altså skævt mønster i forhold til ægkant. Grusomt! ;-)))

   Slet
 3. Nøj hvor er de søde :-)))
  Maja bruger faktisk også den slags nu, måske jeg lige skulle kigge i jersey resterne om der er stof til sådan et par :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja det er jo super fedt når man kan lave noget godt med næsten ingen stof. Hilde har brugt sine meget siden jeg lavede dem.

   Slet