torsdag den 9. juli 2015

T-shirt kjole

Jeg har lavet Hilde en T-shirt kjole i str. 80/86, efter Minikreas raglan T-shirt mønster. Den er syet i Lillestoff med riddere og prinsesser. I stedet for rib til hals og ærmer, har jeg for første gang prøvet at bruge jersey skråbånd, som jeg har købt hos Malika og Rosa. Det fungerer da meget godt. På ærmerne har jeg syet det på som man nu engang syer skråbånd på, jeg har bare trukket lidt i det mens jeg syede det på. Om halsen har jeg foldet skråbåndet op og blot foldet det sammen en enkelt gang, ligesom med rib, så kunne jeg sy det fast med overlockeren, så halsåbningen kan give sig. For neden skulle kjolen egentlig bare have været lagt op, men så synes jeg den blev for kort. Så her brugte jeg også jersey skråbånd (uden at trække), det blev gult, da jeg fik brugt alt det sorte til ærmer og hals.
  

7 kommentarer:

 1. Den r super flot! Er helt vild med stoffet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja er det ikke skønt, glade farver og søde motiver.

   Slet
 2. Søt kjole -du er veldig flink til å sy masse flott. Jeg storkoser meg med alle dine innlegg, det er så hyggelig at noen fremdeles syr og blogger om det på jevnlig basis :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en sød kommentar, det varmer virkelig at høre at du hygger dig med at læse mine indlæg, tusind tak :-) Og i lige måde kan du tro, jeg er vild med de ting du laver!

   Slet
 3. Hvor er den fin og sikke en god ide med folde-rib :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) og jeg glæder mig til at følge med i dine projekter med det nye maskineri ;-)

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet