torsdag den 2. juni 2016

se min kjole...

Det er et dottie angle mønster, som er udgivet af Simplicity (nr. 1080A). Jeg plejede at følge hendes blog, nu blogger hun ikke længere. Men så har hun designet en kjole :-)
Jeg døjede en smule med at få den syet (på den rigtige måde), der var lidt med halsen, og lidt med ærmegabet, og lidt med franske sømme. Men der kom da en kjole ud af det, som jeg er tilfreds med. Og heldigvis for det, for jeg er ikke den der har tålmodighed til at sy et nyt mønster op i noget billigt stof, før jeg klipper i det dyre Liberty ;-)
Det karry gule Liberty er købt hos Shaukat og stoffet til lommerne er købt hos Tout Petit. Jeg har syet den i str. M (40), den er rimelig fleksibel mht størrelsen, da den snøres og samles med bindebånd bagpå.


4 kommentarer:

 1. Wow, den er simpelthen så fin - stoffet er rigtig flot!
  Jeg har købt det samme mønster, glæder mig til at prøve det når jeg har overstået den her graviditet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Ja det er noget vidunderligt stof, skøn farve og dejligt at have på! Held og lykke med din, når du skal til den. Tænker egentlig at den kunne være fin som ventekjole også, i hvert fald gennem den første halvdel ;-)

   Slet
 2. Den er virkelig FED, og hold nu op, hvor den klæ'r dig :-) Sådan! Skøn sommerkjole! KH Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lilly, ja det er nu altid lidt et sats at sy til sig selv synes jeg. Det er jo svært at vide om den nu også kommer til at sidde lige i skabet, når først man er færdig.

   Slet