onsdag den 18. maj 2016

Simplicity Romper

Jeg har søgt efter det perfekte mønster på en Romper til Hilde - og jeg har vist fundet det i Simplicity 1600 A :-) Den er så fin. Og jeg synes faktisk sagtens at Hilde kan bære den i en alder af to. Mønsteret går dog kun op til 18 mdr., så jeg har forstørret det en størrelse, så den svarer til ca. 2 år. Min oplevelse er at stropperne er alt for lange, så jeg klippede ca. 6 cm. af hver strop. Ligeledes er elastik målet til taljen meget stort, jeg husker ikke hvor meget jeg kortede den af, måske 10 cm? Elastikken om låret er en smule stor, tror jeg snuppede 3 cm. af længden der. Men ellers sidder den super fint på hende, jeg fik desværre ikke et foto, hun var hverken i romper eller foto humør i morges.
Stoffet er Liberty, købt hos Tout Petit på Frb.

3 kommentarer:

  1. Hvor er den bare blevet fin - du laver altså det mest vidunderlige tøj til den bette tøs :-) Forkortelse på hele 6cm! Det var godt nok nogle lange stropper...wow! Hurra for saksen...når den arbejder MED os, ikke IMOD os!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig :) Og jo jeg må nok indrømme at jeg efterhånden er meget tilfreds med Hildes garderobe, der er rigtig meget som jeg er blevet rigtig glad for. Men nu er vi vist også ved at have sommergarderoben på plads. Måske jeg skulle til at kigge på min egen, den kunne godt bruge et frisk pust ;-)

      Slet