fredag den 10. april 2015

Så hatten passer

Jeg har lavet lidt flere EG hjelme a la den jeg lavede den anden dag. Hvorfor bare lave én, når man kan blive ved ;-) Det er dog kun den ene, der er tiltænkt Hilde.
Det var efter at jeg havde lavet den brun/grønne hjelm, at jeg besluttede mig for at gå over til tittekant, i stedet for kantebånd. Jeg synes resultatet med tittekanten bliver bedst (for mig).
Der sneg sig også en solhat ind i denne omgang. Til den har jeg brugt et mønster, som jeg fik fra Marapyttas fredagsfix engang, hvor jeg lavede denne her. Denne gang tilføjede jeg min nyopdagede kantebånds-løbegang metode til elastikken.
 


 

3 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine hatte :-) Jeg må prøve EG hjelmen, måske til barselsgaver, så jeg kan få testet lidt. Det er da også en super måde at bruge rester på!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en skøn hjelm - men også striktrøje! Er den hjemmestrikket? Og kan du i såfald fortælle mig, hvilket mønster?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja kattetrøjen har min mor strikket, jeg er så glad for den, jeg bruger den næsten dagligt. Opskriften er fra Hjemmet, og ligger lige her: http://www.hjemmet.dk/haandarbejde/Strik/Strik-til-de-mindste/
   Jeg kan se at min mor strikket knapt så mange katte som opskriften foreskriver ;-)

   Slet